Doris Xeopatra

”Jag är så glad över att ni till slut kom fram till var jag fanns någonstans. Det var ett stort energipåslag för att få Matte Angela att titta igen på webben för att hitta mitt foto. Jag samarbetar med Mästarna och är här för att hjälpa Matte och de andra som jobbar på Jorden just nu.

Ja det var ett väldigt letande och många katter och kattungar som vi träffade, men ingen kändes rätt i mitt hjärta.

Till slut så hittade jag Doris uppfödare och vi fick komma och träffa Doris efter en lång resa. När vi kommer fram så höll mitt hjärta på att brista. I fönstret satt Doris och tittade ut mot parkeringen och det fanns ingen annan katt i fönstret. Bara hon.
– Äntligen, är ni här!!! Skickade hon ut telepatiskt!
Jag fick svälja och svälja för att inte börja storgråta och när vi ringde på dörren och uppfödaren öppnade så sa hon att hon inte hittade Doris. Vi berättade att hon satt i fönstret mot parkeringen och hon svarade då: – Ja då är Doris er katt!!

Doris var 12 veckor och leveransklar och sprang blixtsnabbt raka vägen in i buren och lade sig ner för att sova.

Kattluckan lärde hon sig blixsnabbt samt att följa med katten Zimba och hundarna på promenader i skogen hör till det stora nöjet. I grannskapet går hon under namnet promenadkatten.

Så fort transportburen kommer fram så lägger sig Doris i den. Åka bil är bara roligt och spännande. Och hon vet att så fort vi stannar så får hon komma ut samtidigt med hundarna och Zimba. Utan koppel och helt fri.

Doris riktiga namn är Xeopatra och det namnet kommer att användas när hon är redo energimässigt. Hon kommer från änglariket och det är dessa energier som hon arbetar med.
2018 födde Doris Xeopatra två tigrerade hanar och en tigrerad hona med änglakrafter: Arramis, Ariel och Amos.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå