Senaya

”Jag är mycket nöjd med mitt namn den här gången. Ett härligt namn med en klingande energi som kommer att påverka många människor då det gäller kommande böcker!

Det är inte lätt att vara i en ung kattkropp med mina höga energier så jag måste ibland ta mig ur kroppen för att fara runt bland stjärnor och dimensioner för att var mig själv utan belastningen av en vacker hona.

Det är så häftigt med smidigheten som jag har och jag är SÅ nöjd med mitt val av kropp och utseende den här gången. Just ränderna var jag noggrann med att rita så att de skulle vara jämnt utspridda.

Och fläckarna på resten av kroppen är speciellt framtagna för att underlätta färden mellan dimensionerna. Så det har verkligen varit en viktig del i att välja kostym och utseende, vilket ni sällan förstår. Och med rätt kostym är det också lättare både i resor och i den här världen att ta sig fram.

Redan Snothie sa på sin tid: Ni människor planerar, innan ni inkarnerar, hur ni ska se ut, röra er och verka och sedan ältar ni detta och är otroligt missnöjda. Varför då? Så skulle aldrig en katt tänka!”

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå