Snothie

”Det är svårt att öppna människors sinnen eftersom människorna har så svårt att uppfatta något bortom sina egna behov.

Kommunikation är ett energiflöde som inte bara sker mellan personligheter utan även in i det djupaste väsen och ner i alla organ och elektromagnetiska fält som finns inne i våra kroppar.

Människor har en stark tendens att stoppa huvudet i sanden än att förändra och utvecklas. Där är ni en märklig ras här på Jorden!  Tur att vi katter inte alls är på det sättet utan vi vill till varje pris förändra och utvecklas. Varje människa kan behöva en kattalysator någon gång!”

Snothie utmärker sig omedelbart och presenterar sig som en självständigt arbetande uppdragskatt som elegant förflyttar sig mellan dimensioner. Oerhört fascinerande men inte helt lätt att hantera, minst sagt.

Föga anade vi då vidden av vårt uppdrag, att vi var sammanförda med anledning av detta kommunikationsprojekt som skulle ta flera år i anspråk och som kommer att fortsätta långt in i en framtid som kommer att vara häpnadsväckande. Framförallt är det en djup och innerlig glädje.

Snothie Mästerkatt levde i sin inkarnation som Norsk Skogskatt 1995-2014 och sedan fortsatte processen på ett fenomenalt sätt via Senaya. (Se vidare text om Mästerkattens återkomst.)

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå