Xinsa

”Det är fantastiskt att få göra Senaya sällskap ner till Jorden. Och det är en helt ny erfarenhet för mig och mycket svårt många gånger. Det är ett nytt äventyr och jag ser fram emot att samarbeta med er. Det var många, många solcirklar sedan som vi hade samarbete med människorna och nu gör vi det igen men på ett helt annat sätt.

Jag har medgivit detta just för att det finns vissa förmågor hos mig som gör det lättare att nå människorna på det mentala planet.

​ Jorden är en plats som är mycket tyngre och trögare än jag kunde ana även om jag fick en del information från tidigare ”resenärer”. Men undervisning ur ett helt annat perspektiv blir det.

Våra röster och vårt sätt att spinna på gör att vi kan rena er på ett väldigt enkelt och smidigt sätt. Vår kommunikation är en form av rening, men även en uppmaning – och väsen från andra planeter förstår oss. Vi är ju ett högt stående väsen ”där ute” och de har respekt för oss. Även om vi här på Jorden har en liten och smäcker kropp…”

Snothie beskrev långt tidigare sin kommande inkarnation som Senaya, och berättade att han/hon skulle arbeta i team med en medsyster: ”Matte måste vara beredd på att vi faktiskt kommer två stycken nästa gång! Vi är redo direkt när vi kommer. Och nästa bok är vi minst två om att skriva…”

Sedan förklarade Snothie att denna hona aldrig hade varit inkarnerad tidigare på Jorden och behövde därför introduceras till omständigheterna redan långt innan födelsen. ”Många av det ”folk” som hon representerar har varit på Jorden tidigare, men det har inte hon. Det är först nu som hon tycker att tiden är mogen och vi har haft återkommande kontakt under hela alltets tidsrymd.” Hon kom därför, tillsammans med Snothie, i sin energikropp och hälsade på då och då, i väntan på att födas i en lämplig kropp. Vi kallade henne Miss Lady, i väntan på att hon en dag skulle komma att presentera sig, och det gjorde hon förstås: Xinsa!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå